Danci se zaljubili u Balkan zbog nevjerovatnih snimaka ovog Bosanca

Tarik Arnautović rođen je u Travniku, ali od 1994. s roditeljima živi u Danskoj.

Budući da svake godine posjećuje Bosnu i Hrvatsku, toliko su ga zadivile ljepote Balkana da je odlučio napraviti internetsku stranicu kojom će ih predstaviti svijetu.

Kad je počeo amaterski fotografirati mjesta koja je posjećivao, prijatelji su se počeli raspitivati o mjestima koje su vidjeli na fotkama i tražiti ga savjete za putovanja pa je odlučio napraviti mješavinu travel bloga i turističkog vodiča.

“Hrvatska je postala popularna destinacija kod Danaca. Većina ljudi je čula za Sarajevo, Split ili Dubrovnik, a ova stranica namijenjena je putnicima koji žele dobiti osobni savjet o putovanjima na ta mjesta. Također sam pokušao predstaviti i neka alternativna mjesta za koja možda nisu čuli”, kaže nam Tarik.

Zasad je posjetio Bosnu i Hrvatsku, ali plan mu je istražiti i ostale zemlje bivše Jugoslavije.

“Volio bih otići na jezero Bled u Sloveniji, istražiti stare jugoslavenske spomenike u Srbiji, obići brda i obale Crne Gore i Makedonije. Mislim da bi ovaj moj projekt koji sam napravio iz hobija mogao zaživjeti jer ima toliko toga što je vrijedno obići i snimiti. Nadam se da će moj projekt inspirirati ljude iz čitavog svijeta da otkriju ovo predivno područje. Ja se svakako radujem budućim putovanjima”, zaključio je Tarik.

https://www.facebook.com/mybalkan.co/videos/230388954189845/

Related posts