Bosanac prodaje “specijalizirani” Jugo za borbu protiv vanzemaljaca

Vlasnik svemirske verzije automobila “jugo 45”, koji je nedavno krstario putem u selu Štrpci kod Prnjavora sa domaćom “NASA” antenom, odlučio je da proda ovo nesvakidašnje vozilo.

Kako je navedeno u oglasu “Yugo 45 Space Warrior” može da se kupi za 999, 99 KM, a stanje artikla je unikatno.

– Vozilo je izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Vozilo raspolaže sa električnih 1066 ks, ubrzanje 0-1000 =15,6 s, max. brzina= nepoznata. Od opreme za zemaljsku upotrebu posjeduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip up sajlu za šlepanje ( ne morate ju postavljati samo je jednostavno otkačite sa pack tregera i spremna je za upotrebu ukoliko vašem svemirskom brodu ne stane oktana ili jednostavno crkne), ambijetalno osvjetljenje ( preko 1000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta svijeta, mobilni svjetleći radio (BT, FM, USB, AUX), chip tunning STAGE X, urađene mape glavnog računara – navodi vlasnik u detaljnom opisu.

Između ostalog, ovaj šaljivdžija dodaje da vozilo nije uočljivo na putu i da može da se koristi i za druge svrhe – najčešće preljube.

Takođe, vlasnik ističe i posebnu opremu za svemir: Satelitski komunikator svih mogućih frenkvencija podešenih tako da ne ometaju kretanje vazdušnog saobraćaja, može da locira više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svjetlosnim godinama), obložen je neprobojnom folijom kao zaštitom od vanzemaljskih lasera, a i nevidljiv je za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema. Uz vozilo dolaze i kosmička odjela.

Related posts