Bišćanin išao do sina u Gospić i nema ga već četiri mjeseca

Još prije četiri mjeseca, 18. oktobra, Pero Klarić, rođen 1958. u Bihaću, s prebivalištem u Korenici, a boravištem u Solinu, svojim je automobilom krenuo iz Solina prema Gospiću pa odjednom nestao. Kamere su zabilježile izlazak njegovog Golfa s autoceste i otad mu do sada nema traga. Ni njemu ni autu.

Kako je objavljeno na stranici nestali.hr Klarić je visok oko 190 centimetara, prosijed i proćelav. Ima velike kestenjaste oči, ravan nos, klempave velike uši i ovalno lice. Ima tetovažu golmanske rukavice i nogometne lopte na desnoj nozi. Nestali Klarić je, inače, u Korenici živio donedavno kad se razveo.

Prema onome što nam je ispričao njegov brat Zlatko, Pero je tog 18. oktobra krenuo svojim golfom 3 boje trule višnje i registracijske oznake GS 495 CI iz Solina prema Gospiću kako bi posjetio srednjeg od svoja tri sina. No, do sina nikada nije došao, a nitko otada nije vidio ni njega ni automobil. Posljednji trag koji postoji jest snimka nadzorne kamere koja pokazuje da je izišao s autoceste na izlazu Gospić oko 18 sati tog utorka.

– Njegov mobitel je “mrtav” i ne može mu se ući u trag, a zadnje što znamo jest da je razgovarao s nekim prijateljima, jednim iz Korenice i jednim iz Gospića. Pero je radio kao zaštitar u “Sokol Mariću” dok je bio u Korenici, čuvao je Finu, a i po Splitu je nakon dolaska radio kao civilni zaštitar po trgovinama. Koliko znam, nikada nije imao nešto posebno puno novca, pa stanovao je kod sestre u Solinu, a od plaće je odvajao i za alimentaciju.

Svih ovih mjeseci tokom svih razgovora koje smo imali s ljudima nigdje se nije pojavila informacija da je nekome nešto dugovao, da je upao u neke probleme i slično. Inače se bavio tapeciranjem namještaja i branio je za lokalni nogometni klub – kazao nam je njegov brat Zlatko. Na naše pitanje odgovara da je njegov brat nakon razvoda imao neke kontakte sa “ženskim osobama, ali ne znam kojima i kakve vrste”.

– Svi želimo da se ova situacija što prije riješi, pa šta je da je, ova neizvjesnost nas ubija. Molim sve koji imaju bilo kakva saznanja da jave policiji. Nemoguće je da u današnje vrijeme i čovjek i auto nestanu i da niko ništa ne zna – kaže Zlatko.

Iz splitske su policije potvrdili da su zaprimili dojavu o nestanku i da su odmah kontaktirali policijsku postaju u Korenici. Također, potvrđeno nam je da su do sad obavili veći broj obavijesnih razgovora, no dosad ništa nije pomoglo da se locira gdje je nestali Klarić. – piše vecernji list.

Related posts