Bijelu kuću zgrozio video u kojem "gola Melanija" pleše ispred repera

Reper T.I. uvrijedio je Kanje Vesta (Kanye West) i prvu američku damu Melaniju Tramp (Trump) u videospotu u kojem žena nalik njoj izvodi striptiz u Ovalnom uredu Bijele kuće.

– Kako to može biti prihvatljivo, napisala je na Twitteru Stefani Grišam (Stephanie Grisham), portparol Melanije, i pozvala na bojkot spota.
Međutim, videospot je objavljen u petak, kada ga je reper postavio na svom računu Twitter, a odgledalo ga je do sada 8,5 miliona ljudi.

T.I. se u spotu pojavljuje kao pripadnik sigurnosti i promatra kako Donald Tramp napušta Bijelu kuću helikopterom, a zatim se u Ovalnom uredu nalazi sa ženom nalik Melaniji. Žena je odjevena samo u jaknu kakvu je u julu nosila Melanija s natpisom na leđima “I really don't care, do u?” (Baš me briga, a tebe?).

https://twitter.com/Tip/status/1050912269553594368

Žena u spotu zatim skida jaknu i gola sjeda za radni sto predsjednika za kojem je već T.I. te zajedno razbijaju sve po Bijeloj kući.

Spotom je reper želio promovirati svoj novim album “Dime Trap”, ali, također, i obračunati se s drugim reperom i bivšim prijateljem Kanje Vestom pa se koristio medijski vrlo popularnom snimkom susreta Trampa i Vesta u Bijeloj kući.

– Dragi 45. – napisao je T.I. na adresu 45. predsjednika Sjedinjenih Država u uvodu svog tvita – ja nisam Kanje.

Dan ranije 38-godišnji T.I. osudio je Vesta, s kojim je pjevao na koncertu, napisavši: “Sramim se što sam uopće sarađivao s njim.”

Related posts