Barbie iz stvarnog života: Potrošila 80.000 KM od bake da bi imala najveće grudi

Njemačka starleta Paris Herms, samoprozvana ‘prava berlinska Barbie’, nedavno je bila na trećoj operaciji povećavanja grudi.

Košarice njenog grudnjaka sada su veličine 80L, a svaka njena dojka teži dva kilograma, što Paris čini ponosnom vlasnicom najvećih grudi u Njemačkoj.

Paris (27) je uradila niz estetskih operacija, kojima se podvrgava od svoje sedamnaeste godine. Tada je povećala usne, a dosad je na svoj izgled potrošila oko 53 hiljade dolara, otprilike 80 hiljada KM. Najviše su je koštale upravo dojke.

“Dugo sam sanjala o tome da svaka moja dojka teži dvije kile. Kada sam se probudila iz anestezije, bila sam presretna jer sam napokon ostvarila svoju želju”, kazala je Herms.

Paris kaže da je “veoma lijepo” imati najveće grude u rodnoj zemlji, ali da ih nije zato dala napraviti.

“Volim velike grudi jer iskazuju ženstvenost. Osjećam se odlično u svom tijelu, za razliku od prije”, rekla je starleta i zvijezda društvenih mreža.

Njen moto je ‘Plastično je fantastično’. Na operacije je krenula jer su je u školi maltretirali zbog izgleda.

Operacije je platila novcem koji joj je baka Doris Lemke poklanjala za rođendane i blagdane. Ona ju je zapravo i odgojila i najveća joj je podrška, iako, priznaje starleta, nije baš zadovoljna njezinim izgledom.

Međutim, budući da je bila vrlo nesigurna zbog izgleda, baka joj je pristala platiti prvo umetanje silikona u grudi kada je Paris imala 18 godina. Nakon toga je operirala nos, stavila filere kojima je promijenila oblik lica te drugu i treću operaciju grudi.

Paris na Instagramu, gdje često objavljuje seksi fotografije, prati 200.000 ljudi. Kaže da je neki podržavaju, a nekima se ne sviđa kako izgleda, ali smatra to normalnim jer svako ima različit ukus. Priznala je i da često dobiva nemoralne ponude.

Related posts