Astro / Najveće tajne horoskopskih znakova

Horoskop o nama govori mnogo toga, pa čak i ono što pokušavamo skriti.

Svaki astrološki znak ima neke svoje tipične tajne, odnosno mane koje dijeli većina rođenih u njemu. A mi vam ih sada otkrivamo sve:

Ovan

Osobe u ovom znaku mogu djelovati kao avanturisti koji su spremni na svakakva nova iskustava, a zapravo su najčešće duboko u sebi jako plašljivi.

Bik

Malo je onih koji su u flertu gori od Bikova, no ako ćete zanemariti nespretno zavođenje, oduševit će vas njihova romantična i slatka duša.

Blizanci

Blizanci imaju jednu manu koja ih u očima drugih čini glupljima, a to je sporo čitanje. No obično se ipak ne radi o manjku inteligencije, nego sasvim suprotno, jer Blizanci vole duboko analizirati sve što pročitaju.

Rak

Na prvu su uvijek simpatični i jako slatki, no kad malo bolje upoznate pripadnike ovog znaka, primijetit ćete da jako vole komentirati i osuđivati druge ljude.

Lav

Lavovi su na glasu kao najumišljeniji znakovi, što je donekle i istina, ali su isto tako duboko u sebi jako nesigurni i potrebno im je stalno govoriti koliko su sjajni.

Djevica

Rođeni u ovom znaku spremni su uraditi sve za svoje prijatelje i tu su uvijek kada vam je potrebna pomoć. Nažalost, posljedica toga je što sebe uvijek stavljaju na posljednje mjesto.

Vaga

Vage obično djeluju jako hladno i bezosjećajno, no u sebi kriju velike emocije. Baš zato su i brojni talentirani umjetnici često rođeni upravo u ovom znaku.

Škorpion

Sa Škorpionima nikako nije lako, što će potvrditi svako ko poznaje barem jednu osobu u tom znaku. Često su izvrsni manipulatori i znaju biti jako zločesti.

Strijelac

Iako su osobe rođene u ovom znaku najčešće omiljene u svom društvu, strijelci baš i ne znaju voljeti sami sebe.

Jarac

Jarčevi vole biti glavni, a iako su uglavnom i sposobni da budu dobre vođe, često ispadnu “šefovi iz pakla”.

Vodolija

Vodolijama je najslabija tačka škola. No to ne znači da su glupi, već su uglavnom jako lijeni i više od učenja cijene improvizacije.

Ribe

Iako na prvu sve ribe djeluju dosta povučeno i suzdržano, jednom kada počnu pričati o svojim emocijama i strastima, niko ih ne može utišati.

Related posts