Amra Silajdžić zaštitno lice nove kolekcije Alma Ras: Jednostavnost je ključ privlačnosti

Poznati i uspješni bosanskohercegovački brend i istoimena kompanija Alma Ras d.o.o. angažovala je, po mnogima, najljepšu i najuspješniju manekenku Amru Silajdžić kao nosioca kolekcije proljeće – ljeto 2017.

Ove sedmice u Sarajevu je organizirano snimanje i fotografisanje nove kolekcije, a Amra je imala priliku isprobati i promovisati senzualno donje rublje i spavaći program.

Kreativni tim kompanije Alma Ras pronašao je inspiraciju u ženi i njenim željama, te svakodnevnim potrebama, ali i u posebnim prilikama. Nova kolekcija njeguje ženstvenost, a posebnom izvedbom ukazuje se na jednostavnost kao ključ privlačnosti. Upotrebom kvalitetnih materijala i suptilnih detalja, pomno odabranih, pokazalo se da nema mjesta improvizaciji u procesu kreiranja kolekcije. Modeli nježno dodiruju žensko tijelo, dok silueta ističe magnetnu karizmatičnost. Prelazeći iz više tonova roze, preko plave i teget, te neizbježne crne boje, koja nosi vječnu eleganciju, zadržan je fokus na ekspresiji ženstvenosti i neupadljivog seksipila. Precizno odabrana čipka, prozračan til, satenske vezice i razni sitni detalji koji su svrstani u prateći materijal svakog artikla zaokružuju okvire dizajna i profinjenog stila.

Kako ističu iz kompanije Alma Ras, saradnja sa Amrom Silajdžić ukazuje i predstavlja na pravi način ono što svaka žena želi u svom ormaru – kvalitetne i jedinstvene komadiće za svaku priliku. Izlazak nove kolekcije najavljen je u proljeće, a zasigurno nas očekuje pravo osvježenje, gdje Alma Ras još jednom potvrđuje da je veliki ljubitelj udobne elegancije.

Related posts