Amir je doktor kojeg zovu “šaptač vaginama”

Ginekolog Amir Marashi iz New Yorka poznat je kao “šaptač vaginama”. Dosad je napravio 400 operacija kojima je kreirao “savršene” vagine. Prema podacima oko 5.000 žena u SAD-u godišnje obavi operaciju vagine. Najviše su za operacije zainteresirane mlađe žene kojima su uzori poznate žene koje pokazuju svoje “dizajnerske” vagine, piše Daily Mail.

Amir Marashi je jedan od najboljih ljekara u SAD-u, odnosno stručnjaka za vaginalnu plastičnu hirurgiju. Godišnje obavi između 80 i 100 operacija. Broj žena koje se odlučuju za takve operacije raste. 2013. godine na operaciji je bilo 5.000 žena, a 2015. godine njih gotovo 9.000. Jedan od razloga zbog kojeg se odlučuju za operaciju je estetski. Žene nisu zadovoljne veličinom, oblikom, čak niti bojom svoje vagine.

– Svaka žena želi nešto dugo no najbitnije je da se one osjećaju bolje i samouvjereno. Neke nakon operacije imaju jače orgazme, neke se osjećaju sigurnije u spavaćoj sobi – kaže Marashi.

Druga grupa žena koje dolaze na operaciju su one koje su rodila dvoje ili više djece i one osjećaju da im vagina gubi oblik i konzistenciju.

– To su obično žene starije od 35 godina – kaže Marashi.

Marashi je nadimak dobio još 2010. godine dok je volontirao na Haitiju nakon razornog potresa. Tamo je liječio i ženu koja je imala vaginalnu fistulu. Fistula je prolaz ili rupu koja se stvorila između vagine i mjehura ili rektuma.

Medicinska sestra koja je pomagala prilikom operacije rekla mu je da je on “šaptač vaginama”.

Related posts