Zbog ovoga Jennifer Lopez tako dobro izgleda

Međutim, kad pogledamo kako slavna pjevačica, glumica, poslovna žena i majka dvoje djece, živi i brine se o sebi, puno nam je toga jasnije.

Želiti li zaustaviti vrijeme svom organizmu, kao što to čini lijepa Jennifer Lopez, možete slobodno posuditi njene navike.

Voli plesati

Ples igra veliku ulogu u njenom životu te njim održava kardio rutinu kojom jača zdravlje organizma i održava liniju. No voli pomicati svoje granice pa ples obavezno kombinira s treninzima snage prema savjetima trenera slavnih.

Puno trenira

Takvo tijelo ne možete dobiti preko noći. Toga je Jennifer svjesna pa se nimalo ne srami priznati da naporno radi za svoju figuru. “To je moj posao, ja to moram raditi”, rekla je svojedobno Us Weeklyju kad je priznala da vježba praktički svaki dan. Čak i ako dođe kasno kući, zna da svoj zadatak treba izvršiti. Bez izgovora.

Stroga je za stolom

Bezgrješna je i za stolom. Kod nje jednostavno nema nikakve prerađene hrane niti šećera. Prehrana joj se bazira na cjelovitoj, prirodnoj hrani, a kad joj se nešto jede i gricka, pojede sjemenke, orašaste plodove ili obrok na bazi proteina. A kad je vrijeme za obrok, prednost daje količini manje kaloričnog obroka poput ribe i velike zdjele salate.

Izbjegava alkohol i kofein

Jennifer ne pije kafu ni alkohol. “Ono što jedete ne utječe samo na vaše tijelo nego može utjecati i na vašu kožu”, rekla je za časopis Hello. No zato pije jako puno vode i to je njena tajna zbog koje bismo je još mogli prozvati tridesetogodišnjakinjom.

Related posts