Veliko srce Armina Mulića: Nakon što je pronašao tijelo svog brata pomaže u traganju za mladićem koji se utopio u Maglaju!

Armin Mulić, brat tragično stradalog Aldina Mulića koji se utopio u Miljacki 13. decembra, a čije je tijelo jučer pronađeno, pomoći će u potrazi za 19-godišnjim Esadom Omersoftićem. Riječ je o mladiću koji je u noći s 31. decembra na 1. januar oko tri sata ujutro očevim vozilom sletio u rijeku Bosnu kod Maglaja.

Armin Mulić je zajedno sa svojim prijateljima i ljudima koje je angažovao pronašao tijelo svog brata Aldina Mulića, kojem će se sutra obaviti dženaza.

Armin je ranije naglašavao kako je nezadovoljan nadležnim organima u potrazi. Zajedno sa svojim timom tragao je za tijelom brata, a agonija je okončana jučerašnjim pronalaskom, prenosi “Ekskluziva“.

Kako saznajemo, Armin Mulić će pomoći i u potrazi za tijelom 19-godišnjeg Esada Omersoftića. Riječ je o mladiću koji je u noći s 31. decembra na 1. januar oko tri sata ujutro, očevim vozilom sletio u rijeku Bosnu kod Maglaja. Kako već ima ljude koji su zahvaljujući borbi i trudu, zajedno s njim, pronašli Aldinovo tijelo, Armin je pokazao veliko srce time što je odlučio pomoći porodici Omersoftić koju je zadesila ista tragaedija.

(Izvor: Ekskluziva)

Related posts