Uposlenici kolektiva SMM Bihać - Turija, počastili radnog kolegu

Uposlenici kolektiva SMM Bihać – Turija u zajedničkoj akciji, počastili radnog kolegu Sead Hodžić jednim skromnim poklonom – Fiat Punto. Slavlje su nastavili radnici ručkom sa direktorom  Muhamedom Selimovićem.

Firmu SMM Turija Bihać formirali su 2000 godine braća Muhamed i Mirzet Selimović, vrijedni radnici i poduzetnici iz našeg kraja. U početku su imali samo jednog zaposlenika i poslovni prostor od 20 kvadrata. Nakon više od deset godina uspješnog rada i mnoštva proizvoda top kvaliteta koji su osvojili domaće tržište, SMM kompanija je postala lider u branši u Unsko-sanskom kantonu ali i šire.

Strpljenjem su gradili ovu kompaniju, širili su svoj proizvodni program i uvodili nove proizvode. Krenuli su sa proizvodnjom i ugradnjom/servisom želuzina, trakastih zavjesa, tendi i garažnih rolo vrata, proizvodnjom PVC i AL roletni, AL-želuzina, rolozavjesa, komarnika za vrata i prozore i kamionskih cerada, čiji su jedini proizvođači u našem području. SMM Turija ima sve što vam treba, a tim sposobnih i ljubaznih montažera posao za vas će završiti brzo i kvalitetno.

Trenutno firma broji oko 30 zaposlenih koji rade na 1070 kvadrata poslovnog prostora. Radnici su za naše uslove dobro plaćeni i sretni su na svom radnom mjestu. SMM Turija posjeduje dva izložbena salona, jedan u Bihaću i jedan u Cazinu. Posjetom salona možete vidjeti široku ponudu njihovih proizvoda.

Related posts