U Gradskoj upravi Bihaća održana prezentacija nove zvanične internet stranice

U Gradskoj upravi Bihaća održana je prezentacija nove zvanične internet stranice Grada Bihaća www.bihac.org . Šefovima službi pri gradskoj upravi i čelnim ljudima izvršne i zakonodavne vlasti grada Bihaća predstavljen je novi izgled web stranice koja je napravljena kako bi građani imali jednostavan i brz način za ostvarivanje svojih prava koja su vezana za Gradsku upravu Bihaća.

Prema riječima Edina Moranjkića, Savjetnika gradonačelnika Bihaća, novi dizajn internet stranice Grada Bihaća donosi veliki broj novina kada je u pitanju komunikacija građana sa nadležnim službama, ali i transparentni pristup radu Gradske uprave Bihaća.

„Preglednost nove internet stranice, informacije i materijali koje se nalaze u njoj uveliko će pomoći našim sugrađanima da rješe svoje probleme, dobiju odgovore, upute pohvale ili kritike na rad javne uprave, ali i da na jednom mjestu dobiju najvažnije i aktuelne informacija iz rada Gradske uprave Bihać, javnih ustanova i preduzeća i Gradskog vijeća Bihać“- kazao je Moranjkić.

Jedna od novina na internet stranici www.bihac.org jeste i besplatni VIBER telefon +387(0) 61/057-057 koji je uveden s ciljem bolje, brže i lakše komunikacije sa građanima.

„Naši građani, ali i svi zainteresirani putem besplatnog VIBER broja mogu se potpuno besplatno informisati o pravilima, procedurama, nadležnostima i svim ostalim pitanjima vezanim za Gradsku upravu Bihaća. Istovremeno mogu prijaviti sve probleme, te upućivati svoje primjedbe, pohvale i sugestije“- kazao je Moranjkić.

Pored besplatnog servisnog VIBER telefona, na novoj internet stranici građani mogu svakodnevno provjeriti stanje u gradskom budžetu, odnosno prihode i rashode. Također, jedna od novina uskoro će biti i komunikacija sa gradskim vijećnicima, odnosno mogućnost praćenja postavljenih pitanja i odgovora na njih, a koje vijećnici postavljaju u ime građana na sjednicama GV Bihać.

Related posts