Troje djece ostalo bez majke: Mirela je bila uzorna i vrijedna supruga

Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova USK Rifet Lulić (1972.), koji je jučer u cazinskom naselju Gornja Koprivna, s više hitaca, ubio suprugu Mirelu Beganović Lulić (1980.), nije počinio ubistvo službenim oružjem, potvrđeno je iz MUP-a USK.

Lulić je sinoć oko 19 sati usmrtio svoju suprugu koja ga je napustila i otišla iz njihove porodične kuće u naselju Krivaja kod roditelja u mjesto Gornja Koprivna.

On je, prema informacijama koje nisu još službeno potvrđene, u suprugu ispucao čak sedam metaka iz pištolja, a navodno ju je ubio na spavanju, dok su roditelji bili van kuće. Danas će biti urađena obdukcija tijela žene, nakon koje će biti poznati svi detalji.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova USK kazali su nam da Lulić ubistvo nije počinio službenim pištoljem te da je nakon gnusnog čina sam došao u Policijsku stanicu gdje je priznao šta je uradio, nakon čega je lišen slobode.

Prema informacijama koje smo dobili od poznanika porodice, supružnici Lulić bavili su se i poljoprivredom, gdje je većinu posla obavljala supruga Mirela, koja je bila uzorna i vrijedna supruga.

Rifet i Mirela Lulić imaju troje djece.

Related posts