Tri horoskopska znaka će uživati u ljubavi tokom maja 2017.

Da li ste među sretnicima koji će maj pamtiti dugo, dugo…

Ovan

Maj je mjesec za Ovnove tako da će im apsolutno sve ići od ruke, a posebno ljubavni odnosi. Slobodni pripadnici ovog vatrenog znaka će imati priliku da u izlasku ili na nekom skupu upoznaju osobu koja će im okupirati pažnju sve do ljeta. Međutim, to nije sve na njihovom ljubavnom planu za mjesec maj. Velika je vjerovatnoća da će im se neka bivša ljubav ponovo vratiti u život i otvoriti. Ako ste u vezi, idući mjesec maj biće rezervisan za romantiku. Opustite se – zaslužili ste.

Djevice

Ljupkim i romantičnim Djevicama će maj i cijelo ljeto biti dio života koji će jednog dana prepričavati sa osmijehom na licu. Zauzeti pripadnici ovog znaka će vjerovatno dobiti poziv za zajednički život ili možda i prsten, dok će slobodne Djevice biti toliko neodoljive suprotnom polu da će moći da biraju sa kim će provesti vruće ljetnje dane. Međutim, zvijezde ih upozoravaju da ne pretjeruju u zavođenju, već da stvarno izaberu osobu koja im odgovara.

Ribe

Divne i nježne Ribe konačno će dočekati svojih pet minuta! Maj je posebno naklonjen slobodnim Ribama, koje su protekle godine imale problema da pronađu savršenog partnera. Idealan period za pronalaženje ljubavi biće ako se Ribe odluče na put, bilo poslovni ili privatni. Zauzeti pripadnici ovog znaka će konačno smiriti strasti u vezi i uživati u pažnji svoje voljene osobe.

Related posts