Reprezentativac Bosne i Hercegovine odlazi u zagrebački Dinamo

U Maksimiru se punom parom radi na dovođenju pojačanja koja bi ekipu odvela u Ligu prvaka. Jedna od prinova svakako će stići na poziciju lijevog beka.

Jasno je da Amir Rrahmani odlazi i pitanje je dana kada će njegov transfer u Standard biti završen, a tada bi prvak Hrvatske ostao samo na Leovcu. Pokušalo se dovesti Moubandjea i Rafu Soaresa, ali obojica su vrlo skupi, stoga se Dinamo okrenuo tržištu koje nikad ne razočara, točnije često u Zagreb dovede sjajno pojačanje.

Radi se o, dakako, Bosni i Hercegovini, a prema navodima iz Sportskih novosti, Zagrepčani u svojem sastavu žele Eldara Ćivića, standardnog reprezentativca BiH te igrača koji kod roberta Prosinečkog ima sjajan status. On je prije dvije godine potpisao za prašku Spartu, a prošle sezone je odigrao 22 utakmice.

Česi ga ovog ljeta žele unovčiti, jedan od zainteresiranih je i Slovan Bratislava, no Dinamo sigurno ima više aduta od njih, prvenstveno što se evropskih ambicija tiče. Češki novinari izvještavaju kako je uprava ‘plavih’ već stupila u kontakte sa Spartom, a postoji i opcija jednogodišnje posudbe s opcijom otkupa.

Ćivić je nedavno proslavio 23. rođendan, a transfermarkt ga procjenjuje na točno milion eura.

 

 

 

Izvor: oslobodjenje.ba

Related posts