Psihopata silovao punicu dok su mu supruga i kćerka bili u bolnici

Brutalno silovanje Vere J. (59) po mišljenju sudija Višeg suda u Beogradu je nanošenje teških tjelesnih povreda.

Tako su u skladu sa ovom kvalifikacijom pre dva dana donijeli presudu po kojoj je Vladan Pavlović (38) na kraju umjesto po optužnici koja ga je teretila za silovanje, osuđen za teške tjelesne povrede i to na svega godinu dana i 11 mjeseci, piše Blic.

– Pavlović je uhapšen za Uskrs 2015. i krivična prijava ga je teretila za silovanje. On je nesretnu ženu pretukao, obljubio, a potom je silovao prstima ruke i zvonom koje služi za šurenje svinja. Međutim, sud ga je oslobodio za silovanje i osudio za nanošenje teških tjelesnih povreda. Iako je DNK optuženog pronađen u reproduktivnom dijelu nesretne žene, a Pavlović takođe priznao da je koristio kupu, u obrazloženju presude se navodi da je oštećena imala samo povrede nanijete prstima – kaže izvor Blica.

Pošto je već proveo u pritvoru 23 mjeseca, Pavlović je pušten. Sama odluka šokirala je sve uključene u slučaj, naročito što su i ginekolozi nakon jezivog zločina navodili da u karijeri nisu vidjeli da je neko tako ozlijeđen kao ova nesretna žena.

Vera je preminula početkom februara i nije dočekala presudu, a njeni najbliži kažu da se nikada nije oporavila od užasa koji je preživjela.

Pavlović takođe hapšen prije osam godina jer je silovao rođenu majku, za šta je takođe proveo samo godinu dana u zatvoru.

Pavlović je inače bio zet nesretne Vere i silovao ju je dok je njegova supruga sa njihovom desetomesječnom kćerkicom bila u bolnici. Više tužilaštvo će se žaliti na presudu.

Related posts