Prodaja ulaznica za vječiti derbi još danas i sutra, navijačima Sarajeva 1.500 mjesta na sjeveru

Prodaja ulaznica za derbi susret između Željezničara i Sarajeva koji se u nedjelju igra na Grbavici vršit će se još danas i sutra.

Kako su saopćili iz Željezničara, MUP KS je zabranio prodaju utakmica na dan utakmice, te će se ulaznice prodavati u Fan shopu FK Željezničar na stadionu Grbavica do 18 sati, te u subotu u periodu od 10 do 18 sati.

Susret se igra od 13 sati, a kapije na sjevernoj, zapadnoj i južnoj tribini će biti otvorene u 11 sati, dok će gledatelji na istočku tribinu ulaziti od 12 sati.

Cijene ulaznica su 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, te 20 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 3 KM za tribinu Sjever. Ulaznice će moći kupiti roditelji uz prisustvo djece, te će se na ulazu vršiti kontrola.

Navijači Sarajeva će na Grbavici biti smješteni na sjevernoj tribini, a ulaznice mogu kupiti u Bordo Fan Shopu u prostorijama FK Sarajevo.

Popularne Horde zla su dobile 1.500 ulaznica za sjevernu tribinu u sektorima B5 i B6 ukupnog kapaciteta 1.573 sjedećih mjesta.

U skladu sa izričitim uputama PU Novo Sarajevo, navijači će moći kupiti ulaznicu uz pokaz lične karte, te jedan navijač može kupiti najviše dvije ulaznice za utakmicu.

Related posts