"Princeza crvenih đavola" osvojila Rusiju

Dok je na terenu Belgija razbijala Tunis, supruga reprezentativca “crvenih đavola” Aksela Vicela, zanosna Rafaela Sabo, pobrinula se da bude ništa manje zanimljivo i na tribinama. Baš kao i na nekim prethodnim velikim takmičenjima, brineta mađarskog porijekla, rođena u Rumuniji, privlačila je veliku pažnju atraktivnim izgledom.

Njene fotografije sa utakmice protiv Tunisa zajedno sa Vitni, sestrom slavnog fudbalera, preplavile su internet. Mediji su je već uvrstili u najužu konkurenciju za jednu od najljepših navijačica na Mundijalu. Na prošlom Evropskom prvenstvu u Francuskoj prije dvije godine dobila je nadimak “princeza crvenih đavola”.

Inače, Rafaela je po zanimanju stručnjak za marketing, a dugogodišnju vezu sa veznjakom belgijske selekcije krunisala je brakom 2015. godine. Njihova romansa bila je na velikom ispitu kada je fudbaler u prošlosti imao aferu sa portugalskom starletom Analisijom Čavez. Na kraju je jedna od najseksi vagsica (izraz koji označava atraktivne supruge ili djevojke popularnih fudbalera) oprostila prevaru svom dragom, s kojim ima dvije prelijepe kćerkice Mai Li i Ivi.

S obzirom na to da su Belgijanci silovito krenuli na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ostvarivši dvije ubjedljive pobjede – nad Panamom (3:0) i Tunisom (5:2), lijepu Rafaelu ćemo i u nastavku turnira viđati na ruskim stadionima. Ostaje da se vidi može li Belgija dalje od osmine finala.

Related posts