POZITIVA SE NASTAVLJA! DVA DANA BIKERS ROCK BEER FESTIVALA U BIHAĆU OD 09.08.2019. GODINE

U organizaciji udruženja “KUN” iz Bihaća i pod organizacijskom palicom Elvira Ramića, u Bihaću uskoro počinje prvi internacionalni “Bikers Rock Beer Festival 2019” koji okuplja rockere, motoriste i sve ostale ljubitelje urbane muzike na jednom mjestu.

“Kako je Bihać oduvijek bio mjesto u kojem su nastajali i ponikli veliki pjevači, svirači i bendovi, vrijeme je da se nakon dugog niza godina pauze pažnja posveti muzici uz koju smo odrastali. Ovaj festival je zamišljen kao internacionalna rock smotra gdje će nastupiti bendovi iz cijelog regiona”, kazao je za USKinfo.ba Elvir Ramić i dodao kako ima najavu o velikom broju posjetitelja lokalaca, ali isto tako i velikom broju turista od kojih je velika većina već potvrdila svoj dolazak.

Za sve posjetitelje željne zabave, festival će svoj vrata otvoriti tik do rijeke Une u poznatom kampu na “Midžića jezeru” 09.08.2019. godine u 15:00 sati i do kasno u noć će vas zabavljati grupe “SOLAROV” iz Zagreba, “ONE POSSIBLE OPTION” iz Rijeke i “EUPHORIA” iz Bihaća. Festival se nastavlja i drugog dana također od 15:00 sati, a tu drugu noć će vas zabavljati grupe “ZEMLJOTRES” iz Novog Sada, “TORPEDO” iz Zadra i “KILLER FACE” iz Kranja.

“Jesti i piti koliko hoćeš. Za posjetitelje željne dobre zabave ćemo obezbijediti baš sve”, dodali su kroz smijeh iz organizacije.

Vrijedi napomenuti kako su ovaj događaj podržale i velike bihaćke kompanije, kao i Grad Bihać, Kulturni centar Bihać i JP Radio Bihać, te mnogi medijski i drugi partneri.

Izvor: uskinfo.ba

Related posts