Nova godina u Krajini: Bišćani će slaviti uz Nermina Puškara, dok će stanovnici Sanskog Mosta i Bosanske Krupe uživati u svirkama lokalnih bendova

Baš kao i u ostatku svijeta, radost novogodišnje noći dijelit će i građani Bosne i Hercegovine, ali i turisti koji u velikom broju stižu u našu zemlju, ovoga puta, čini se, u nikad bogatijoj novogodišnjoj ponudi.

Veliki gradovi poput Sarajeva, Banje Luke, Bihaća, Mostara, Tuzle i Zenice ponudit će sjajnu zabavu već od početka decembra, a novogodišnja noć bit će kruna sadržaja ove zime.

U Bihaću će posljednjih deset dana 2017. godine biti bogati raznovrsnim sadržajima kao što su zabave, klizalište, sadržaji za djecu, a u novu godinu građane će na tradicionalnom dočeku na Gradskom trgu uvesti Nermin Puškar.

Građane Sanskog Mosta i Bosanske Krupe zabavljat će lokalni bendovi, dok u drugim općinama neće biti dočeka na otvorenom.

Većina građana proslavu Nove godine počne planirati mjesecima unaprijed, a neki i u zadnji tren odluče gdje će provesti najluđu noć. Mnogi željno iščekuju novogodišnje praznike kako bi odmorili od poslovnih obaveza i priuštili sebi manji godišnji odmor. Bez obzira ekonomsku i finansijsku situaciju u BiH, građani se ipak odlučuju i za na putovanja. Agencije pružaju kvalitetne usluge te nude plaćanje u ratama. – piše rtvusk.

Related posts