NJEGOV OPSTANAK U JUVENTUSU BIO JE NEIZVJESTANI, A ONDA JE OBJAVIO PRAVU ISTINU: Sad je sve jasno!

Sprema velika trampa igrača između Juventusa i PSG-a, pisali su italijanski sportski mediji. Glavne uloge u toj priči trebali su imati PSG-ov brazilski stoper Marquinhos i Juventusov reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

PSG je navodno nudio svog igrača za Pjanića, a Juve je, pisalo se, načelno pristao, ali je uz Brazilca tražio i dodatnih 20 miliona eura. Ipak, od razmjene neće biti ništa.

Marquinhos je sinoć po završetku sezone u Francuskoj izjavio kako ostaje u klubu s Parka prinčeva.

“Ne idem nikuda. Bit ću igrač PSG-a i u sljedećoj sezoni”, poručio je Marquinhos.

Međutim, to što je Brazilac odbio selidbu u Torino ne znači da je PSG odustao od Pjankea. Parižani grade novu momčad, dosta im je frustracija u Ligi prvaka i u Pjaniću vide glavnog kreatora budućeg jakog PSG-a. Navodno su ga spremni platiti čak 100 miliona eura. Talijanski mediji pišu kako je ponuda stigla u urede Stare dame i lako bi se moglo dogoditi da Pjanić od ljeta postane član prvaka Francuske.

pjanic

“PSG je među osam najboljih europskih klubova. Žele napraviti iskorak u Ligi prvaka i to je veliki klub koji privlači igrače. Imaju jako dobre igrače i to je klub koji svi cijene“, izjavio je Pjanić komentirajući interes Parižana.

Related posts