NEYMAR NATJERAO PSG NA OČAJNIČKI POTEZ: Nakon kazne od 400.000 eura špekulacije o odlasku pojačane

Neymar se jučer priključio pripremama PSG-a za novu sezonu nakon što je zakasnio na njih čak sedam dana, zbog čega je kažnjen s oko 400 hiljada eura. Tom kaznom samo su pojačane špekulacije o njegovom povratku u Barcelonu. 

Nakon što je jučer prošao ljekarske preglede i odradio prve treninge, Neymar se sastao s Leonardom, sportskim direktorom PSG-a, kako bi razjasnio svoj status u klubu. Sky navodi da je sastanak završio tako da je Neymar zatražio odlazak iz Pariza.

Doduše, Brazilac nije specificirao u kojem klubu želi nastaviti karijeru, ali priča oko transfera u Barcelonu razvila se do te mjere da bi bilo koji drugi klub bio ogromno iznenađenje.

Leonardo ga je, kako piše Sky, pokušao nagovoriti da se predomisli i ostane, ali nakon dugog sastanka Brazilac je donio odluku. Posebno je to težak udarac za PSG nakon što su odlučili riskirati ugled kako bi ga nagovorili na ostanak, a on ih je hladno odbio.

Očekuje se da bi Barcelona do kraja prijelaznog roka trebala odgovoriti na Neymarov vapaj i poslati ponudu koja bi trebala biti sastavljena od novca i jednog njihovog igrača. Nije poznato koji igrač bi trebao biti ponuđen kao dio dogovora, ali kao najrealnija opcija čini se Phillipe Coutinho, koji se nije snašao u Barceloni nakon dolaska iz Liverpoola.

Naravno, uvijek postoji šansa i da PSG odluči odbiti sve ponude koje dođu za Neymara kako bi mu poslali poruku da ih ne može ucjenjivati, ali imajući u vidu kakav bi to utjecaj imalo na svlačionicu, puno je vjerojatnije da će ga pustiti.

Bryan Swanson

@skysports_bryan

NEW: Told Neymar has asked to leave PSG after talks with Leonardo today. Didn’t tell PSG where he would like to play. Club tried to convince him to change mind. Would want players plus money as part of any deal. No offers yet. @SkySportsNews

 

Related posts