Naslovnica Gazzette: Modrić je pokidao sve veze s Realom i zavrnuo ruku Perezu

LUKA MODRIĆ zaigrao je oštro u pokušaju da ishodi transfer iz Reala u Inter, a Talijani su oduševljeni promjenom strategije igrača za kojeg jedva čekaju da dođe u njihovu ligu.

U tome prednjači Gazzetta dello Sport. Najčitaniji talijanski i jedan od najuglednijih svjetskih sportskih dnevnika ima sjedište u Milanu i naravno da navija za to da ondje završi i najbolji veznjak.

Ali i prije nego što Modrić dođe u Milano, živa aktivnost oko njegovog transfera, puna intriga i preokreta, jamči materijal za naslovnice.

“Modrić je pokidao veze s Realom i zavrnuo ruku Perezu. Sletio je u Madrid i poručio: ‘Želim u Inter.'”, razvalila je Gazzetta preko naslovnice.

Talijani pišu da je Modrić poslao Realu najjasniju moguću poruku da ga ostanak u Madridu ne zanima ni pod kakvim, pa ni znatno poboljšanim uvjetima.

“Očekivani sastanak s predsjednikom Perezom je odgođen, ali je Modrić zato sve rekao njegovom prvom suradniku Joseu Angelu Sanchezu. On ga je pažljivo saslušao, ali mu je odgovorio jednako čvrstim stavom kluba: ‘Nisi na prodaju.'” donosi Gazzetta detalje sastanka Modrića i Perezovog “broja dva”.

“Ali Perez nije računao da će s druge strane biti ovako odlučni Modrić, koji je sve navikao na to da je skroman i veliki profesionalac koji ne iskače. Ipak, sada ima posla s Modrićem odlučnim da ostvari svoj cilj, a to je novi izazov u Interu.”

Da bi se to i dogodilo, mora slomiti Pereza, koji se skriva od nezadovoljne zvijezde na odlasku: “Odgodio je već zakazani sastanak, najvjerojatnije za petak navečer, jer danas je okupiran predstavljanjem Thibauta Courtoisa.”

Tada će Modrić “zajedno s agentima Lemićem, Mijatovićem i Risom sjesti ispred Pereza i tražiti da poštuje njegovu volju”.

No Talijani napominju da Modrić i predsjednik imaju odnos pun međusobnog poštovanja. “Perez se zato pristao naći s hrvatskim režiserom kako bi našli rješenje da vezu okončaju mirno, a ne nasilno”, zaključuje talijanski sportski dnevnik.

index.hr

Related posts