Mnogi se dive Nikol, supruzi proslavljenog hokejaša

Ako se za nekog sportistu može reći da ima savršen i skladan brak, onda je to jedan od najboljih svjetskih hokejaša u posljednjih petnaestak godina Ilja Kovaljčuk.

Aktuelni član Los Anđeles Kingsa suprugu Nikol zna već već 16 godina, a 2008. godine su izgovorili sudbonosno “da”. Ruski mediji navode da njihov brak treba biti za primjer drugim zvijezdama. Roditelji su četvoro djece, sinova Filipa i Artema, te kćerkica Karoline i Eve.

Osim tridesetpetogodišnjeg hokejaša koji je vodio Rusiju do zlata na Olimpijskim igrama u Pjongčangu, veliku pažnju medija izaziva i njegova ljepša polovina. Nikol je takođe veoma popularna u svojoj zemlji. Bivša je pjevačica popularne grupe “Mirage”, koju je napustila u prvoj trudnoći odlučivši da se posveti porodici. Ipak, to je nije spriječilo da i dalje bude u žiži interesovanja.

Njen izgled i nakon četiri porođaja i dalje fascinira mnoge. Ova atraktivna tridesetčetvorogodišnja supermama zavidnu liniju održava svakodnevnim odlascima na fitnes. Ona redovno putem svog Instagram profila postavlja fotografije i videa sa treninga i pokazuje zapanjujuću atletsku figuru koja ostavlja bez teksta. Ove godine ponijela je titulu mis fitnes bikini. Svoju popularnost iskoristila je i da se slika za mnoge poznate časopise, “Plejboj” i “Maksim”.

Što se tiče Kovljačuka, on se ove godine nakon pet godina (igrao u Rusiji) izbivanja vratio u NHL ligu potpisavši trogodišnji ugovor sa Kingsima vrijedan 18,75 miliona dolara.

Related posts