Milorad Dodik imao saobraćajnu nesreću!

Predsjednik RS-a Milorad Dodik doživio je saobraćajnu nezgodu u centru Banje Luke.Kako otkrivaju očevici nesreće koja se prekjuče oko 18 sati dogodila na raskrsnici ispred zgrade Vlade RS, najbizarnije u cijeloj priči jeste to što se službeno vozilo predsjednika RS sudarilo s automobilom iz njegove pratnje.

Izvori portala SrpskaCafe-ističu i to da su se dva skupocjena automobila iz voznog parka kabineta predsjednika RS odmah nakon sudara velikom brzinom udaljila s mjesta nezgode, iako su na oba bila primjetna značajna oštećenja.

“Službeni automobil u kojem je sjedio Dodik, kao i nekoliko vozila iz njegove pratnje, negdje oko 18 sati iz pravca centra kretali su se Ulicom kralja Petra I Karađorđevića prema Malti. Međutim, na raskrsnici ispred zgrade Vlade RS automobil koji je prevozio predsjednika RS naglo je zakočio. Tada je u njega otraga udarilo drugo vozilo iz pratnje. Valjda zbog straha da će na mjesto ove bizarne nezgode odmah stići kamere i predstavnici medija, jer se saobraćajka dogodila dvadesetak metara od glavnog ulaza u zgradu Vlade RS, nakon samo nekoliko sekundi stajanja Dodikovo vozilo s ulubljenim zadnjim dijelom i razbijenim stop-svjetlima, kao i vozilo iza, čiji je prednji dio bio žestoko oštećen, odjurili su dalje prema Malti”, pričaju očevici tog događaja.

Oni dodaju da su se nedugo nakon toga na mjestu nezgode pojavili uniformisani policajci koji su s kolovoza ekspresno pokupili sve sitne dijelove i krhotine automobila.

Related posts