McGregor zaprijetio Habibu: Bolje mu je da bježi od mene, između nas neće biti mira

Irski borac Conor McGregor s velikim zakašnjenjem pojavio se na konferenciji za medije pred UFC 229 eventa u Las Vegasu na kojem će se za titulu lake kategorije boriti protiv Habiba Nurmagomedova.
McGregor je pola sata kasnio na obraćanje medijima, što je Habib iskoristio i ranije završio ovu obavezu, a Irac je odmah po dolasku poručio da je njegovom protivniku bolje što bježi od njega. Najveća zvijezda ovog sporta opet se pojavila s viskijem koji u posljednje vrijeme u svakoj prilici promoviše.

“Ne znam gdje je ta budala, a i bolje mu je da bježi. Smijem se kladiti da je rekao dosta sra*a prije nego što sam došao, a prošli put nije rekao ništa. Je*i ga, takve stvari se dešavaju. Nisam planirao zakasniti, pokušavam uvijek doći na vrijeme, ali problem je bio u saobraćaju. Svakako kasnim samo nekoliko minuta”, kazao je McGregor.

Irac je nakon toga rekao da Habib ne želi biti u njegovoj blizini te je dodao da između njih dvojice nikada neće biti mira.

“Ta ljuta pi*** je trebala ostati ovdje, ali očigledno ne želi biti blizu mene. Je*eni mir… Između nas nikada neće biti mira. Za kraj se želim zahvaliti Daniju Whiteu jer je uradio velike stvari za ovaj sport, čast mi je sarađivati s tobom i hvala na svim pohvalama koje si izgovorio za mene”, kazao je Irac.

Velika borba između Habiba i McGregora održat će se u noći sa subote na nedjelju u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Related posts