Kompletna Vučićeva mašina uključujući i džipove sa batinašima nalazi se u RS-u kako bi po svaku cijenu obezbijedili pobjedu Dodiku

Srpski narodni pokret “Naši” tvrdi da Aleksandar Vučić pruža kompletnu logističku pomoć Miloradu Dodiku i njegovom SNSD-u kako bi pobijedili na predstojećim Opštim izborima u RS i BiH.

– Kompletna mašinerija SNS-a uključujući i džipove sa batinašima nalaze se u Republici Srpskoj kako bi po svaku cijenu Dodiku obezbijedili pobjedu. Milorad Dodik koji je poznat kao ratni profitet i koji se patriotizma sjeti samo pred izbore i njime vešto manipuliše, sada je prvi saradnik Aleksandra Vučića u izdaji Kosova i Metohije, objavljeno je na sajtu ”SNP Naši”

Tvrde da Milorad Dodik predstavlja “probni balon Aleksandra Vučića” u predstavljanju javnosti svega onoga što Vučić ne smije direktno.

– Milorad Dodik je u tu svrhu mjesecima prije iscrtavao granice za podjelu Kosova, čime je jasno stavio do znanja da se radi o izdajniku kojem je bitan samo opstanak na vlasti i lično bogaćenje. SNP “Naši” poziva sve Srbe u Republici Srpskoj da ne glasaju za Milorada Dodika lažnog patriotu i Vučićevog saradnika u izdaji. Vrijeme je da se Srbi sa obje strane Drine oslobode od udbaških kadrova koji se godinama kriju iza patriotizma i rodoljublja, dok u realnosti uništavaju sve čega se dotaknu i gledaju samo lični interes, navodi se u saopštenju SNP “Naši”.

“Naši” su i ranije pozivali Srbe u republici Srpskoj da ne glasaju za Dodika, nazivajući ga prevarantom i manipulatorom koji već godinama funkciju koristi isključivo za lično bogaćenje.

– Milorad Dodik nije Republika Srpska, već je riječ o običnom prevarantu koji godinama manipuliše Srbima i njihovim interesima, a svoju politiku i stavove mijenja kao čarape, navodi se u jednom od tekstova.

/SNP Naši

Related posts