Jelena Karleuša specijalna gošća sarajevskog koncerta Marije Šerifović

U nedjelju će na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu biti održan veliki solistički koncert regionalne muzičke zvijezde Marije Šerifović, a jedna od gošći koncerta bit će i kontroverzna Jelena Karleuša.

Marija Šerifović je svim fanovima poručila da je dugo razmišljala da li će imati gosta na koncertu na Koševu te je shvatila da to može biti samo Jelena Karleuša.

“Kada sam odlučila da imam gosta, shvatila sam da to može biti samo ona. Jer znam koliko je volite! Dakle, u nedelju je specijalna gošća na Koševu Jelena Karleuša”, poručila je svim fanovima Marija Šerifović.

Pjevačica, ali i regionalna zvijezda Instagrama koju prati 1,7 miliona osoba na ovoj društvenoj mreži, veoma je popularna širom zemalja bivše Jugoslavije, a ujedno je i prijateljica Marije Šerifović, što predstavlja dodatni razlog da se JK pojavi pred publikom na najvećem stadionu u Bosni i Hercegovini.

Pripreme za koncert koji će biti održan 1. jula na stadionu Asim Ferhatović Hase uveliko traju i već se traži ulaznica više.

Related posts