Izbo ženu koja ga je uhvatila u krađi: Glumac iz “Baywatcha” završio iza rešetaka

Glumac Jeremy Jackson osuđen je na zatvorsku kaznu zbog incidenta koji je izazvao 2015. godine, kada je nožem izbo jednu ženu.

Kako prenose američki mediji, zvijezda serije “Baywatch”, u kojoj je igrao Hobieja, sina Mitcha Buchannona, pokušao je da se nagodi sa sudom kako bi izbjegao zatvor, ali ga je sudija ipak osudio na 270 dana iza rešetaka i pet godina uslovno. Pošto je već 109 dana bio u pritvoru, ta kazna mu je umanjena pa će u zatvoru provesti još 161 dan.

Pored toga, Jeremy će morati da ide i na kurs za kontrolu bijesa i na sastanke anonimnih alkoholičara.

Jeremy je uhapšen u augustu 2015. nakon što je izbo ženu u blizini njene kuće u Los Angelesu, nakon što su se posvađali. On žrtvu navodno prethodno nije poznavao, a na nju je nasrnuo kada ga je ona uhvatila kako pokušava da ukrade automobil njenog dečka. Glumac je pokušao da pobjegne, ali ga je policija pronašla i ubrzo je uhapšen.

Bivša zvijezda “Baywatcha” je u aprilu iste godine lišen slobode kada ga je jedan čovek optužio da ga je glumac izbo devet puta dok je pokušavao da ga opljačka.

Jeremy je 1999. napustio seriju “Baywatch” poslije osam godina zbog ovisnosti o drogi sa kojom se dugo borio i o čemu je otvoreno govorio.

Godine 2014. učestvovao je u britanskoj verziji shoua “Veliki Brat”, ali je diskvalifikovan i izbačen iz kuće zbog neprikladnog ponašanja.

Naredne godine, mediji su pisali da je pokušao da ubije svoju bivšu ženu, manekenku Loni Wilison.

Related posts