Hrvatska voditeljica odgovorila hejterima: Moje su grudi prirodne

S obzirom da je moj dekolte podigao prašinu, moram naglasiti da su moje grudi prirodne i da, prekrasne, bez lažne skromnosti. Znam da to izaziva zavist, zlobu i budalaste komentare, napisala je Vlatka Pokos (48).

Hrvatska se voditeljica na društvenoj mreži obračunala s “hejterima” nakon što su je napali zbog dubokog dekoltea na snimanju modne kampanje za prijateljicu Moniku Sablić.

– Nikada se nisam podvrgnula nikakvim, ni najmanjim estetskim zahvatima i znam da to zlobnike jako ljuti. Na meni je sve prirodno, još uvijek, uprkos mojih 48, a ne 49 godina, kako krivo pišu neki – komentirala je Pokos.

Dodala je kako možda nije imala puno sreće u nekim drugim stvarima, ali što se tiče izgleda i sporog starenja, svakako jest.

– Pozdravljam sve hejtere i lažljivce – napisala je voditeljica koja je ubrzo maknula objavu s društvene mreže.

Pokos se zahvalila i svima na lijepim riječima te je istaknula da dobiva puno poruka i odlučila je odgovoriti na neke ponude.

– Ne upoznajem muškarce na internetu, a još se manje nalazim s njima. Nevjerovatno, koliko su ljudi nerealni na internetu – rekla je Vlatka koja se privremeno vratila iz Kanade u Hrvatsku kako bi snimila modnu kampanju.

Related posts