Donna Ares nije uspjela da uradi ono što je posljednje željela u životu

Pjevačica Donna Ares koja je tri godine vodila tešku bitku s rakom, preminula je danas u svom domu u Bihaću u 41. godini života.

Ova popularna pjevačica je nedavno svojim pratiocima na društvenoj mreži Facebook otkrila da se pomirila sa životom u borbi s rakom i da nije bila svjesna koliko će sama bolest brzo napredovati. Kako je tada istakla, ona se trudila da se ponaša kao najzdravija osoba uz sve nedostatke.

Naša muzička zvijezda nije željela da sakriva svoju bolest, već je otvoreno govorila o svemu, a najviše zbog toga kako bi pomogla svim ženama koje su se susrele s istim zdravstvenim problemom. – Probala sam glasnu i tihu varijantu, radi ličnog istraživačkog eksperimenta za novu knjigu koju pišem. Rak se ne tuče u tišini, barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu – napisala je ona.

Nažalost, Donna nije dočekala da objavi svoju knjigu, što je bila njena posljednja želja kada se pomirila sa svojim zdravstvenim tegobama.

Related posts