Davidov otac pred više stotina Banjalučana: Gospodo, svakim saopštenjem kopate svoju raku sve dublje i dublje!

Davor Dragičević rekao je večeras kako do dana današnjeg nijedna institucija nije uradila ništa po pitanju istrage o smrti Davida Dragičevića.

“Ja Davor Dragičević, Pravda za Davida nećemo otići sa Trga dok ne bude pravda” kazao je Davidov otac pred oko 500 Banjalučana, koji su se okupili večeras u Banjaluci.

On se obratio i Predsjedniku RS, koji je kazao kako institucije RS treba da daju odgovore u vezi sa svim nejasnoćama a ne da se to dešava na trgovima i ulici.

“Milorad je danas svojom izjavom uvukao politiku. Odsad ćemo i mi tako. Nijedan posao nisu uradili do danas, nijednu proceduru nisu ispoštovali..ništa…Gospodo, naš Strazbur je sve bliže” rekao je Davor Dragičević.

On se osvrnuo i na saopštenje MUP-a RS

“Samo vas molim da izdajete vaša saopštenja, ona kopaju vašu raku sve dublje i dublje..Mi smo ljudi, mi smo dostojanstvo..Ja desetog govorim u skupštini, 11. maja ću reći ovdje na Trgu koga treba uhapsiti. Njih da ste uhapsili mi bismo bili ponosni. Pljačka u kući je montirana, ovaj zločin je dugo planiran, uskoro će to svi znati.Pogledajte koliko nas je, previše nas je. Mi ima dajemo vrijeme da izaberu svoj put. Dao sam vam 6-7 imena saučesnika a ništa niste radili. Više vam nećemo davati imena, a do kada ćemo čekati to ćemo mi odlučiti ” rekao je on.

Ovo je bilo jedno od većih okupljanja Pravda za Davida u Banjaluci.

Nakon obraćanja Davora Dragičevića, puštena je Davidova pjesma “Klinac u getu”.

buka.com

Related posts