Čudna matematika vještaka i Gradske uprave u Bihaću: Kino “UNA” početna vrijednost za 2,5 puta manja od Đačkog doma “Borići”? Rasprodaja Bihaća se nastavlja(FOTO)

Da se čudne stvari događaju u gradu na Uni, svima je odavno jasno. Nakon čudnih prodaja i rušeća Upravne zgrade JKP “Komrad” u Bihaću, pa nakon toga i Toplane u MZ Ozimice I, te nakon prodaje Kina “Una”, na sutrašnjoj sjednici gradski vijećnici će na licitaciju ponuditi Đački dom “Borići”.

Ne bi to bilo spektakularno da je na vlasti i u poziciji u Gradskom vijeću garnitura koja je optužena za rasprodaju gradske imovine, spektakularno je da oni koji su najviše kritizirali čine isto, a novinarima je ovo zanimljivo posebno koji se drže one stare: “Nije vijest kada pas ugrize čovjeka, nego kad čovjek ugrize psa.”

Vodeći se sa tim, priložit ćemo Odluku Gradskog vijeća o prodaji Kina “Una” i predloženu Odluku za prodaju Đačkog doma “Borići”, oni vijećnici koji se znaju služiti matematikom, a vjerujemo da ima i takvih mogu da vide ima li razlike u onima koji su rasprodavali grad i gradsko i u njima. – piše usn.ba

 

Related posts