Bužim: Došao da kupi auto pa pobjegao sa njim

Pripadnici policije USK tragaju za muškarcem s inicijalima K.M.(35) iz Cazina, koji je osumnjičen da je u proteklu srijedu otuđio automobil audi 6, sive boje, čiji je vlasnik P.H. (27) iz Bužima.

Oštećeni je prijavio kako je njegovoj kući došlo nepoznato lice koje se interesovalo za kupovinu njegovog automobila, kojeg je preko oglasa na internetu ponudio na prodaju. Navodni kupac je poželio da proba automobil, pa se skupa s vlasnikom provozao njime.

Po povratku, vlasnik je izašao iz automobila, a lažni kupac je zamolio da napravi još jedan krug i potom se bez traga izgubio u nepoznatom pravcu, a pri tome je u dvorištu oštećenog ostavio svoj automobil opel vektra, za kojeg je kasnije ustanovljeno kako je neregistrovan i bez vlasničke dokumentacije.

Policija je naknadno ustanovila kako se radi o licu K.M. koje je od ranije poznato policiji po vršenju sličnih djela prevare i krivotvorenja. Policija traga za ovim licem i otuđenim automobilom, a ovo krivično djelo je okarakterisano kao prevara i krađa. – pišu nezavisne.

Related posts