"Bomba" iz Madrida: Real na ljeto kreće po Miralema Pjanića

Miralem Pjanić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, predstojećeg ljeta mogao bi ispuniti svoj dječački san i zaigrati u dresu Real Madrida!

Mali princ je ljubav prema Kraljevskom klubu izjavljivao još u vrijeme dok je nosio dres Metza, a njegov san konačno bi mogao postati java.

Kako piše španski Don Balon, predsjednik Reala Florentino Perez u ljetnom prelaznom roku krenut će po Pjanića. A matematika je jasna.

Toni Kroos, reprezentativac Njemačke, najvjerovatnije će napustiti Santiago Bernabeu i karijeru nastaviti u Manchester Cityju, a Perez njegovog nasljednika vidi u reprezentativcu BiH.

Don Balon piše kako prvi čovjek Reala smatra kako je Pjanić savršen odgovor za odlazak Kroosa. Perez je navodno već počeo ispitivati teren kako bi našeg virtuoza doveo u Madrid. A nije iznenađenje, a ni prvi put, da predsjednik Reala dovede zvijezdu Juventusa.

Zinedine Zidane, aktuelni trener Reala, upravo je iz torinskog kluba “sletio” na Santiago Bernabeu. Sada se priča može ponoviti s novim protagonistom – Miralemom Pjanićem!

Izvor: Faktor

Related posts