Vlasnice auto-praonice u Beogradu otele i mučile bivšeg radnika!

Prava filmska scena odigrala se juče u auto-praonice i u Beogradu , kada je Snežana Nikolić (47) sa kćerkom Anjom (21) uz pomoć još dvojice mladića radnika Ratka Radovića (32) na silu ugurala u automobil i odvezla. Svi su juče uhapšeni i određen im je pritvor od 48 sati.

Policija je brzo reagovala, dala se u potjeru za automobilima i Ratka pronašla na svom starom radnom mjestu, u perionici na Tošinom bunaru. Majka, kćerka i kćerkini prijatelji su uhapšeni, a dolasku patrole srbijanske policije je, kako pričaju radnici okolnih radnji, prethodila prava drama, piše “Blic“…

“Vidjeli smo dva automobila kako ulaze u perionicu. U “BMW-u” su bile majka, kćerka, dok momka nismo vidjeli od zatamnjenih stakala, a u “puntu” dvojica mladića od oko 20 godina, kćerkini prijatelji. Ušli su u perionicu i zatvorili vrata”, pričaju radnici iz okolnih radnji.

Kako se ispostavilo, Ratko je radio u perionici Nikolićeve i živio u stanu iznad nje, koji je sada pretvoren u kafić. Od očevidaca se saznaje i da odnos između zaposlenog i njegove “gazdarice” nikada nije bio harmoničan.

“Ratko je stari i blizak prijatelj Snežane i Anje. Živio je kod njih, radio za smještaj i neke sitne pare ali nekoliko puta je, nakon svađa odlazio i vraćao se. Sigurno je kod njih proveo jedno dvije godine”, rekao je jedan od zaposlenih u obližnjoj mehaničarskoj radnji.

On je dodao i da su, tokom jučerašnjeg incidenta u prvi mah pomislili da je došlo do svađe majke i kćerke, što takođe nije rijedak slučaj u ovom porodičnom objektu.

“Čuli smo kako “lupaju i deru se svi uglas”. Prvo smo pomislili da se međusobno raspravljaju. Tek kada je došla policija i izvela nepoznatog momka, shvatili smo o čemu se radi”, rekao je radnik.

Ostali su objasnili da Ratko nije jedini koji je sa “gazdaricama” imao problema.

“Svi zaposleni imaju probleme sa njih dvije, vjerovatno zbog njihove prijeke naravi”, dodaju zaposleni u okolnim objektima.

Vlasnici perionice u Kumodraškoj potvrdili su za “Blic” da je Ratko kod njih počeo da radi prije samo nekoliko dana, i da im se činio kao dobar dečko.

“Rekao nam je da bježi od njih dvije, da ne želi nikad da ih vidi”, objasnila je vlasnica lokala u Kumodraškoj.

Related posts