Video koji će vas nasmijati: Zamislite upoznate momka koji nema profil ni na jednoj društvenoj mreži?

Zamislite ovu situaciju, upoznali ste muškarca koji bi mogao da bude gospodin Savršeni, ili ti onaj Pravi. Ali, onda vam on na dejtu saopšti prilično “zastrašujuću” činjenicu – da nije prisutan na društvenim mrežama, te da nema Facebook, Instagram, Viber i slične mreže za komunikaciju, prenosi “Cosmopolitan“…

Nevjerica, znoje vam se dlanovi, 1.000 upitnika vam je nad glavom jer kako je to danas uopšte moguće i kako da saznate kako je vaš muškarac iz snova izgledao prije, šta je dosad radio, s kim je sve izlazio, što je danas i juče ručao ili doručkovao, kakav život vodi, kako mu izgledaju bivše djevojke, ko su mu prijatelji, kakve filmove i muziku preferiše…

Zamislite, ne možete od toga ništa saznati skrolajući po njegovim društvenim kanalima (kao što ste dosad uvijek mogli i računali na taj svima dostupan i nepresušan izvor informacija) kao što su Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat… a najbolnija stavka, nije čak imao niti MySpace!!? Pa, užas!

Gledajući djevojku iz videa, čini se kako je njen dejt u roku od sekunde pretvoren u najgoru noćnu moru i sve ono što ju zanima o njemu, moraće ga jednostavno – pitati.

Ovaj video će vas nasmijati do suza, ali usput ćete shvatiti koliko smo svi oguglali na duobičajan, normalan način života i upoznavanja, i koliko su nas društvene mreže udaljile i upropastile jer nekako je žalosno da u tim trenucima zaljubljenosti nama prolazi kroz glavu “kad dođem kući moram da istražim njegov feed”.

Kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

Related posts