Upoznajte Ginu, najseksi baku na svijetu

Samohrana majka, ali i baka, sa svojih 47 godina izgleda kao da je tek na pragu 27. Gina Stewart nedavno je okrunjena titulom Miss Maxim za 2018. godinu i uprkos činjenici da ima četvero djece, izgleda senzacionalno. Na Instagram profilu prati je više od 40 hiljada korisnika.

Njezin je profil prepun fotografija dostojnih najboljih svjetskih top modela. Osim objavom fotografija, Gina se bavi i 10-mjesečnom unučicom, ali i djecom od kojih najmlađe ima četiri godine.

Ostalih troje su odrasli ljudi. U svojem životu je, kaže, obavila samo jedan estetski zahvat – prije deset godina povećala je grudi.

– Zaista, nemam nikakvih tajnih recepata za mladolik izgled. Stava sam da su svi ljudi prekrasni i ne volim preveliku pažnju i ne objavljujem svoje fotografije radi toga. Samo želim učiniti nešto da inspiriram i druge žene da se međusobno ne osuđuju jer život je za to jednostavno prekratak. Prihvatite svoje godine i svoje obline, to još nikad nikog nije ubilo – poručuje Gina u razgovoru za Daily Mail Australija.

https://www.instagram.com/p/Bhxbq22jNBw/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BhVKhiMjYup/?taken-by=strawberriesandcream1

Related posts