Tragedija kod Sanskog Mosta: Tijelo pjevača pronađeno nasred livade, stotinama metara od džipa

Muškarac je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom protekle noći u blizini sela Čaplje, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, a nezvanično se saznaje kako je riječ o pjevaču, Esadu Kaziću, inače iz spomenutog sanskog sela.

Prema riječima porparolke MUP-a USK, Snježane Galić, policija je danas u ranim jutarnjim satima dobila dojavu da se na pomenutom lokalitetu nalazi slupan automobil, te beživotno tijelo, javile su Nezavisne.

– U ovome trenutku traje uviđaj, a na licu mjesta je i kantonalni tužitelj. Ispituju se okolnosti pod kojima se desio ovaj događaj i to da li je u pitanju saobraćajna nesreća ili neko drugo krivično djelo – istaknula je Galić.

Prema izjavama očevidaca, Kazićev automobil je sletio s puta u duboku udolinu, a s obzirom na stepen oštećenja, pretpostavlja se kako se nekoliko puta prevrnuo. Ono što je u ovom trenutku nejasno jeste činjenica da je vozilo nekoliko stotina metara udaljeno od tijela, pa se pretpostavlja kako je vozač ispao iz automobila koji se nastavio kretati.

Također, nezvanično se saznaje kako se Kazić sinoć nalazio na rođendanskom slavlju u jednom ugostiteljskom objektu, odakle se uputio kući. Inače, on je dugo vremena živio i radio u Njemačkoj, a prije godinu okušao se u estradnim vodama, te snimio nekoliko pjesama i video spotova.

Više informacija o ovom događaju biće poznato nakon okončanja uviđaja.

Related posts