TAJKUNI I POLITIČARI U RALJAMA ELITNIH PROSTITUTKI: One žive od seksi ucjena od Budve, Beograda, preko Praga, Emirata…

Tri Novosađanke uhapšene su u jednom restoranu u Beogradu prilikom uzimanja 5.000 eura od biznismena koga su ucjenjivale snimkom seksualnog odnosa sa jednom od njih, kojoj je inače već isplatio 30.000 eura.

Novosađanka Ivana Kecman (28) organizovala je ucjenu snimkom seksa 38-godišnjeg biznismena, koji je zbog toga njoj i njenim prijateljicama platio 30.000 eura.

Ivani Kecman je zbog ucjene određen pritvor do 30 dana, kao i njenoj sugrađanki i prijateljici Teodori Ćamil (23), “glavnoj glumici” na snimku kojim je ucjenjivan biznismen. Njihova drugarica iz Novog Sada Jelena Romanić (23), takođe osumnjičena za ucjenjivanje, puštena je da se brani sa slobode.

Prema saznanjima u istrazi, ucjenu biznismena je osmislila Ivana Kecman, dok su se druge dvije djevojke, “glumica” Teodora Ćamil i Jelena Romanić koja je prijetila oštećenom, ponašale po njenim uputstvima.

– Ivana Kecman je uvijek bila u društvu ljudi sa estrade. Iako nije hapšena kao makro, saznanja ukazuju da je već dugo u tom “poslu”. Već godinama važi za nekog ko podvodi “elitne” prostitutke i to ne samo u Novom Sadu i Beogradu, već njihove usluge nudi i u inostranstvu.

Svoje drugarice, koje su mahom anonimne djevojke, željne provoda ali i “lake” love, Kecmanova je, kako saznajemo, vodila i u Crnu Goru, gdje joj je cijelo ljeto sjedište bilo u budvanskoj diskoteci “Trokadero”, ali i u Prag i u Ujedinjene Arapske Emirate. Zbog čestih boravaka u državi bogatih Arapa, navodno je dobila nadimak i “blackgold” – “crno zlato”.

– Te devojke iz Ivaninog društva, seksualne usluge su pružale strancima i u Srbiji, i u inostranstvu. U domovini su “opsluživale” boljestojeće biznismene. I od tog “posla” i one i Ivana su dobro živjele. kada bi se neka djevojka “istrošila”, Ivana joj je brzo nalazila zamjenu.

Kda se zarada od tog “posla” smanjila, djevojke su se okrenule i krivičnim djelima – ucjenjivanju, kao i da je pitanje da li je biznismen jedina njihova žrtva, ili možda ima još oštećenih koji zbog sramote nisu ih prijavili.

Tri Novosađanke uhapšene su u jednom restoranu u Beogradu prilikom uzimanja 5.000 eura od biznismena koga su ucjenjivale snimkom seksualnog odnosa sa jednom od njih, kojoj je inače već isplatio 30.000 eura.

Oštećeni se upoznao sa mladom, atraktivnom Novosađankom. Imali su seksualni odnos, a nije znao da je ona to snimila. Tada je počela njegova agonija, jer je Teodora počela da ga ucjenjuje i traži novac da snimak ne bi dostavila njegovoj porodici ili objelodanila na društvenim mrežama. Pretnjama su se pridružile i njene drugarice. Kada je isplatio 30.000 eura, a djevojke su i dalje bile nezajažljive i tražile još 5.000 eura, biznismen je ucjenu prijavio policiji, i Novosađanke su uhapšene prilikom preuzimanja novca.

Ivana Kecman koja je osmislila ucjenu beogradskog biznismena, prema saznanjima “Blica”, kratko je bila u vezi sa kontraverznim Albancem Ćazimom Osmanijem. Zbog te šeme sa Osmanijem, prijetila joj je Ćazimova tadašnja djevojka Manda Popović, a navodno prijetnje se nisu završile samo na riječima. Zanimljivo je da je Ćazim Osmani bio u vezi i sa jednom mnogo poznatijom Novosađankom, Natašom Bekvalac.

Nekadašnji fudbaler crveno-belih Nenad Jestrović najpoznatija je žrtva seks-ucjene u Srbiji. Od njega su ucjenjivači, među kojma je bila i Angelina Misirkić, djevojka sa kojom je imao seksualni odnos koji je zabilježen na video-snimku, prvobitno tražili čak 200.000 eura, ali su se našli na petini te sume.

Related posts