Stravičan udes: Beba stradala na licu mjesta, majka umrla u bolnici

Šestomjesečna beba iz Prokuplja je poginula, dok je njena dvadestsedmogodišnja majka preminula u bolnici od smrtonosnih povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu nešto prije 22 sata na auto-putu Beogard-Niš kod sela Aleksinački Bujmir.

Nesreća se dogodila kada je na ,,golf,, prokupačke registracije u kome se nalazio dvdestsedmogodišnji vozač sa suprugom, trogodišnjim dječakom i šestomjesečnom bebom, naletio kombi aleksinačke registracije za čijim je volanom bio četrdestpetogodišnji vozač iz Aleksinca. U žestokom sudaru šestomjesečna beba je poginula na licu mjesta dok su supružnici i trogodišnje dijete prebačeni sa teškim povredama u Klinički centar u Nišu.

Kako „Novosti“ saznaju, tokom noći majka nastradale bebe podlegla je povredama zadobijenim u udesu dok se ljekari bore za život njenog supruga i drugog djeteta. Na licu mesta policija je obavila uviđaj i prema prvim saznanjima zbog sumnje da je izazvao udes priveden je S.I. i njemu je po nalogu zamjenika Višeg javnog tužioca u Nišu određen pritvor od 48 sati.

Related posts