Ronaldo “nabacio” Helgu Rodrigezu (FOTO)

Kolumbijskom fudbaleru Hamesu Rodrigezu ne cvjetaju ruže nakon prelaska na pozajmicu iz Real Madrida u Bajern i već se spominje odlazak iz redova Bavaraca, ali ga nije zaboravio bivši saigrač Kristijano Ronaldo, koji ga je “spojio” sa seksepilnim ruskim modelom Helgom Lovketi.

Prelijepa Ruskinja i južnoamerički majstor “bubamare” upoznali su se na jednoj zabavi na kojoj su glavne zvijezde bili igrači Reala s kojima je bio i Rodrigez.

Ronaldo, koji odranije poznaje ljepoticu iz “zemlje ljubavi i votke”, upoznao je budući par.

Nakon toga uslijedili su razmjena kontakata, praćenje i poruke na društvenim mrežama između Rodrigeza i Lovketijeve, a ubrzo su počeli da se i viđaju.

Helga se bavi modelingom od 2013. godine, a koliko je popularna kao model, govori da je na društvenoj mreži Instagram prati tri miliona i 700.000 fanova. Rođena je u Sankt Peterburgu, a trenutno ima 25 godina.

Rodrigez je odnedavno slobodan, u julu ove godine je prekinuo vezu s odbojkašicom Danijelom Ospinom s kojom je bio u braku.

Ona je inače sestra golmana Arsenala Davida Ospine, a par je tokom veze dobio kćerku Salome. Kolumbijcu nije trebalo dugo vremena da pronađe utjehu.

Related posts