Rekonstrukcija Vlade USK-a ili ne?

Dugo očekivana i najavljivana rekonstrukcija Vlade ipak neće biti danas kako su spektakularno najavljivali mnogi mediji. Razlozi za neupućenog promatrača su i više nego komplicirani. Međutim stvar je vrlo jednostavna . Nekom se ukaže Gospa u Međugorju, a nekom milioni. Svjedoci smo medijske kampanje koja je plaćana novcem od unovčavanja falsifikovanih recepata koju je vodila Aida Alagić. Nije Aida kočničar rekonstrukcije, ona je sitni pijun u rukama moćnika. Zlo dolazi iz Cazina. Bilo u formi ASDA ili SDA.

Nezajažljiva glad za novcem pojedinaca uspjeva pokvariti ono što zaista vrijedi. Ovdje je trenutno najveći krivac cazinska elita unutar SDA koja je da bi mogla nesmetano ostvariti ciljeve enormnog bogaćenja počela krojiti politiku partnerskih stranaka u Vladi USK-a.

Onog časa kad su počeli ulaziti u detalje sporazuma koji je potpisan s SBB – om i određivati ko od SBB -ovih kadrova može a ko ne može biti unutar Vlade USK-a Predsjednik SBB- a BiH Fahrudin Radončić je prekinuo dalje aktivnosti svojih poslanika.

Zlo dolazi iz Cazina u mračnom i prizemnom obliku niske politike zgrtanja novaca s narodnih leđa. Najveći problem te elite zla i mraka je zavrtanje slavine od strane beskompromisnih političara! – piše glas-naroda.com

Related posts