Ovako izgleda potpuno novi studio "Zvezda Granda", a evo i koja su pravila

a novu sezonu “Zvezda Granda” direktor “Grand produkcije” Saša Popović je spremio brojna iznenađenja, a jedno od njih je potpuno nova i impozantna scenografija. Za razliku od prošle sezone kad su članovi žirija sjedili za svojim stolovima, ove su svi na jednom mjestu ali smješteni u kapsuli. Tokom emisije gledaoci i takmičari ih ne vide sve dok se kapsula ne otvori.

Pored novog studija koji izgleda svjetski ove godine su promjenjena i pravila takmičenja. Po riječima direktora “Grand produkcije” ove sezone će biti pravednija borba i ocjenjivaće se samo kvalitet.

“Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smješten u kapsulu i ne vide takmičara dok pjeva, ali ga čuje i na osnovu toga daje glas. Žiri ima mogućnost da dodjeli “da” ili da ne dodjeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pjevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata. Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se „bori“ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom”, objasnio je Saša Popović na snimanju prve emisije.

Pored ovih izmjena, u žiriju će ove sezone umjesto Ace Lukasa biti Đorđe David.

Related posts