Opasni i odvratno bogati: Djeca najpoznatijih narko bossova žive u neviđenom luksuzu

AKO STE ikad posumnjali da se kriminal isplati, profili djece mafijaša uvjerit će vas da je vaš prvi nagon bio točan.

Nekima se kriminal itekako isplatio, a njihova djeca ne srame se pokazati luksuz u kojem žive, bez obzira na to kako je stečen.

Ivan Guzman

Sin zloglasnog El Chapa redovito objavljuje fotke novca, luksuznih automobila, egzotičnih životinja, oružja s pozlatom i silikonskih ljepotica.

Ponekad mu meksička vlada, koja je uhitila njegovog oca Joaquina, ide jako na živce pa im i zaprijeti.

“Ne znate što ste napravili i u kakvu ste se nevolju uvalili”, poručio im je zadnji put.

Alfredo Guzman

Njegov mlađi brat također je hvalisav na društvenim mrežama, a jednako je bahat poput ostatka klana Guzmanovih.

“Ovdje me možete naći, vi obični smrtnici”, poručuje on, a poput starijeg brata, ne skriva ljubav prema oružju i jurilicama.

“Mogu biti svetac ako ste pošteni prema meni, no inače sam otrov. Vlada će zapamtiti Guzmanove”, poručio je nakon uhićena oca.

Serafin Zambada

Njihov otac je bliski partner Ismaela “EL Maye” Zambade pa su se i sinovi dvojice bossova zbližili. Nasljednik kriminalnog carstva svog oca je Serafin Zambada, a očito je što je spojile mlade izdanke zloglasnih obitelji.

I Serafin je ljubitelj automobila i oružja, a dok Guzmanovi skrivaju svoja lica na fotkama, no svoje ponosno pokazuje. Iako je imao problema kad ga je uhitila američka DEA nakon prelaska granice.

Vincente Zambada Niebla

Uhićen je zbog dilanja droge te izručen SAD-u prije šest godina, a tada se proslavio svojom spremnošću da sve cinka. Tvrdio je da ga štiti dogovor o imunitetu između dviju zemalja, a njegovi odvjetnici tvrdili su da ne može biti gonjen jer je bio DEA-in doušnik, iako je prokrijumčario kokaina i heroina u vrijednosti nekoli milijardi dolara.

Melissa Plancarte

Jedina je koja želi stvoriti karijeru izvan kriminalne djelatnosti svoje obitelji. Barem donekle. Naime, Melissa želi biti pjevačica, a svjesna zvučnog imena svog oca Enriquea, ni ne trudi se skrivati prošlost svoje obitelji. Njen otac bio je jedan od najtraženijih kriminalaca, tražio ga je Interpol dok nije ubijen u obračunu 2014. godine.

Francine Lucas Sinclaire

Dok je njen tata dilao heroin i kokain po New Yorku, Francine je živjela kao princeza. S tri godine dobila je Fendijev krzneni kaput, set vlakića Fao Schwarz vrijedan deset tisuća dolara te plišane igračke ispunjene gotovinom.

Njen otac Frank bio je diler u Harlemu, a ona je mislila da tata prodaje bombone. Kad je imala tri godine, on je uhićen, a javnost ju je upoznala 2007. godine kad je objavljen film o njenom ocu “Američki gangster” s Denzelom Washingtonom u glavnoj ulozi. Ona je tvrdila da je film lažan.

Sebastian Marroquin

Sin kralja droge Pabla Escobara tvrdi da je imao posve normalan odnos s ocem. Ipak očito je da nije živio poput druge djece, jer je imao svoj zoološki vrt s egzotičnim životinjama, a nerijetko je viđao i ispad svog oca, poput drogiranja ili mahanja pištoljem pred zaposlenicima.

Pravo ime mu je Juan Pablo Escobar, a kako sam kaže teško mu je pomiriti ljubav prema ocu i mržnju prema onome što je radio.

Related posts