"Najmlađahnija majka na svijetu" ima 50 godina i kupa se u bikiniju na -40 stupnjeva

50-GODIŠNJA Kineskinja koju su prozvali najmlađahnijom majkom na svijetu pozirala je na -40 u bikiniju.

Liu Yelin iz kineske provincije Henan kaže kako joj je životni cilj putovati svijetom i fotkati se u bikiniju – koji opisuje kao svoju ljubav – bez obzira na vremenske uvjete.

Svoje zavidno tijelo pokazala je 1. ožujka, unatoč temperaturi od -40 stupnjeva na Bajkalskom jezeru gdje je pozirala, piše Daily Mail.

Liu Yelin majka je 23-godišnjeg sina, a kaže kako se u bikiniju osjeća mlado, zdravo i samopouzdano.

Bivša knjižničarka i TV lice doputovala je u rusko selo Listvyanka, nakon što je vidjela kako ljudi tamo plivaju u zaleđenom moru. Odmah je organizirala putovanje sa svojom obitelji. Očekivala je temperaturu od oko -15 stupnjeva, no dočekalo ju je neugodno iznenađenje. Ipak, ni to je nije spriječilo da se skine, s obzirom na to da, kako kaže, uvijek pokušava pomicati vlastite granice.

Korisnici društvenih mreža oduševljeni su njezinim mladolikim izgledom bez bora te savršeno isklesanim tijelom. Ona pak kaže da se osjeća kao da joj je 15 godina te da je često mijenjaju za djevojku svog sina.

Omiljena joj je aktivnost, za koju kaže da je održava mladom, kupanje u jezeru nedaleko od kuće zimi. “Istina je da je bolno skinuti se i zaroniti, no kad završite, osjećaj je sjajan cijeli dan. I još važnije, ostat ćete zdravi cijeli život”, tvrdi.

index.hr

Related posts