Načelniku Naniću priređena dobrodošlica: On pozvao na maksimalnu posvećenost poslu

Uposlenici općinskog organa uprave su na dostojanstven način ispred zgrade Općine Bužim dočekali izabranog općinskog načelnika Mersudina Nanića, te mu sa gromoglasnim aplauzom poželjeli dobrodošlicu na novu/staru poziciju. Uposlenici su čestitali načelniku na pobjedi, te mu poželjeli puno sreće i uspjeha i u narednom mandatnom periodu od četiri godine.

Da načelnik Općine Bužim, Mersudin Nanić, planira nastaviti istim kursom koji je do sada imao govori i poruka koju je uputio uposlenicima Općine tokom navedene dobrodošlice. Naime, načelnik je u pozitivnom ozračju pozvao sve uposlenike da daju svoj maksimum na radnim mjestima na kojima su raspoređeni.

Odmah nakon prvog dolaska na posao poslije održanih lokalnih izbora općinski načelnik Mersudin Nanić održao je i prvi radni sastanak sa svim uposlenicima općinskog organa uprave na kojem se zahvalio na toploj dobrodošlici koju nije očekivao ali je u svom obraćanju posebno naglasio važnost da svaki uposlenik Općine svoj posao obavlja predano i vrijedno.

“Očekujem od vas da od danas politiku ostavimo ispred vrata ove zgrade i da zajedno radimo u interesu građana zbog kojih i jesmo ovdje. Očekujem da svi odgovorno rade svoj posao onako kako to najbolje znaju, očekujem da prema našim građanima budete ljubazni, otvoreni i da radite u skladu sa zakonom. Ne očekujem ništa više ni manje ali jednostavno se moramo staviti u službu građana koji to od nas i očekuju. U narednih nekoliko dana napravit ćemo detaljnu analizu i prema toj analizi postaviti naše prioritete. Očekujem da će svi dati svoj maksimalni doprinos u razvoju naše lokalne zajednice i stvaranju bolje klime za nove investicije i nove projekte “, kazao je načelnik Nanić.

Related posts