Mračno proročanstvo: Predvidjela ubistvo ambasadora u Turskoj, a ono što dolazi nakon toga ledi krv u žilama

Hrvatska proročica Vera Čudina je prije godinu dana najavila događaje koji su se dogodili jučer u Turskoj, kao i one koji su se proteklih mjeseci dešavali u Americi.

Čudina je otkrila tada da neće biti Trećeg svetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vrijeme ističe predsjedniku Baracku Obami.

Ono zbog čega se svima ledi krv u žilama je njeno proročanstvo u vezi sa Turskom i Vladimirom Putinom. Ona je rekla da se Turskoj loše piše, a da će Vladimir Putin preokrenuti svijet, dok će nove sile biti Kina i Indija.

– Putin je lider sa kecom u rukavu, Turska će propasti u pokušajima da reanimira Osmansko carstvo. EU će naizgled očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mjesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima. EU će se raspasti, dok će Kina kao velesila iznenaditi sve, ne treba potcjenjivati ni Indiju – rekla je tada Čudina.

Hrvatima, ističe ona, prijete mnoga razočarenja:

– Mi smo negdje između, što je najgore. Zasad ne pripadamo nikome i stoga nam slijedi mnogo razočarenja. Hrvatska se nikako se ne smije rasprodati! Mogli bismo se izvući iz krize, no jedini način je da se svi uključimo, a ne samo šačica vladajućih od kojih očekujemo čuda. Kad je o vlasti riječ, imaćemo mnogo problema, podmetanja i neuspješnih dogovora.

/avaz.ba

Related posts