Miss BiH Halida Krajšnik iz Washingtona: Djevojke su prelijepe, konkurencija za titulu Miss svijeta veoma je jaka

Halida Krajšnik, aktuelna Miss BiH, u Washingtonu se priprema za takmičenje za Miss svijeta, čije finale će biti održano u nedjelju 18. decembra, a za titulu najljepše takmiči se 130 djevojaka iz cijelog svijeta.

– Na pripremama je sve odlično organizirano. Cimerica sam sa predstavnicom Hrvatske i dobro se slažemo. Odmah nakon dolaska krenuli smo sa pripremama, a imali smo priliku da obiđemo nekoliko gradova u USA. Mene je oduševio New York, i moram priznati da je osjećaj nevjerovatan. To je definitivno najljepši grad koji sam vidjela. Sve djevojke su prelijepe i veliki je broj favorita za laskavu titulu. Pokušat ću predstaviti Bosnu i Hercegovinu na najbolji mogući način. Svečana haljina u kojoj će se na finalnoj večeri predstaviti nosi naziv „Snovi od zlata“. Ona odiše nježnošću, suptilnošću, romantičnošću – kaže Halida Krajšnik

Naša predstavnica ističe veliku podršku Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta, te sponzora modne kuće „Carmen Line“, „Didaco Shop“, „Rimmel cosmetics“, „Selective professional“ „Exclusive“, „Shooteru“ te Općini Živinice.

– Hvala svim Bosancima i Hercegovcima na podršci, a posebno mojim Živiničanima, koji su mi napravili i prelijep ispraćaj u Ameriku – kaže Krajšnik.

/faktor.ba

Related posts