Ljepše polovine engleskih fudbalera sjajno se provode u Rusiji

Dok se fudbaleri Engleske pripremaju za večerašnji okršaj sa Belgijom, koji će odlučiti ko će sa prve pozicije iz Grupe G proći u osminu finala Svjetskog prvenstva, njihove ljepše polovine uživaju u čarima Rusije.

Popularne “vagsice” (djevojke i žene fudbalera) iz Engleske na Mundijal su stigle gotovo u punom sastavu. Uglavnom se drže zajedno, a uoči posljednje utakmice u grupnoj fazi odlučile su da izađu na večeru. Znajući da će izazvati veliku pažnju engleskih medija, odlučile su da poziraju fotografima u St. Peterburgu. Većina njih bodrila je svoje partnere na utakmicama protiv Tunisa i Paname i do sada su imale razloga za slavlje, a očekuje se da i u četvrtak naveče budu na tribinama na stadionu u Kalinjingradu.

Glamuroznu ekipu atraktivnih supruga i djevojka engleskih reprezentativaca na Mundijalu predvodi supruga Džejmija Vardija, Rebeka, koja je do sada plijenila najviše pažnje na utakmicama “Gordog Albiona”. Pored Rebeke u Rusiji se, između ostalih, nalaze i ljepše polovine Harija Maguajera – Fern Havkins, Kajla Vokera – Ani Kilner, Džoša Stonsa – Mili Sevidž, Gerija Kejhila – Gema Etkon, Džordana Pikforda – Megan Dejvison, kao i Markusa Rašvorda, zanosna Lusija Loi.

Podsjetimo, Engleska i Belgija su poravnate na tabeli uoči međusobnog duela u trećem kolu, a ono što je zanimljivo jeste da imaju i istu gol razliku (8:2), pa bi u slučaju remija odgovor ko će biti pobjednik grupe mogao odrediti fer-plej, odnosno koja ekipa je dobila manje žutih kartona.

Related posts